Saturday, 27 August 2011

seharian berpuasa,tibe masa berbuka with my love family ...

santapan berbuka kami.... bila nak azan nie...perot dah berlagu2 nie..aduh...

dah x sabar2 nak mkn ha my brother n dad....sabar2...lom g ar...

akak n suami dia heboh nak cop udang tu...x dpt the jack...aq dah amek lu...hahaha

nie just nak testing2 jer taw..huhu

Friday, 26 August 2011

hasil titik peluhku selama seminggu nie... barbaloi2...hehe~~l

lepas je berbuka...g mandi n solat.. 8 stgh dah start keje ku sebagai pelayan di kedai mamak...tulah part time aq selama seminggu nie..semata2 nak beli kasot nie..haha.. tp sonok gak ar,dapat beli dgn usaha sendiri kan.. x yah mintak duit kat org len.. tp kasot nie biasa2 jer..bukan niat nak tjk kasot nie cuz nak menunjuk ke pe,tp just nak cite erti kesungguhan kalo kita tekad tok dapatkan sesuatu yang kita minat... so ameklah pengajaran if benda nie awk2 semua pikir ia positif,n abaikan lah jika benda nie mcm x ada pe jer...renung2kan dan selamat berbuka...hahahaaha

sebelum terlambat,nak wich..selamat hari raya aidilfitri yer... jgn mam byk2..t meletop pewot tu..huhu..take care semua..

nie design sendiri taw... masa free,x ada keje,nielah keje nya..hehe..jgn lupa comment2 yang bernas k..huhu

Thursday, 25 August 2011

hobi aq... dari kecil hingga skunk..thankz to my dad yang selalu beri dorongan n semangat...

nie time training...masa nie yg baling bola (killer) nama dia wak...dia memg pandai baling...tp kalo korang perasan,kuda nie kot...haha


nie masa jumpa team Perak...aq kalah,tapi alhamdulilah perform baik..

nampak tak???jersi no7...aq suka no 7.haha...kat tepi2 tu semua member2 yg datang bg saport..bapak aq pun ada..tp time tu ngah lepak tepi minum air...kih2x...

~~kekasih gelap ku~~

assalamualaikum..

nak tgk pic kekasih gelapku..
tapi dia xgelap..cerah okeh!!
wahahah..comel..