Tuesday, 27 September 2011

aku kembali lagi ~~

hehehe.......... sory ar..lama x update... sampaikan semlm aq kena maki dgn seseorg cuz lama dah x updates.ha...x pasal jer...sory ar,lama x men blog nie,ialah umah pun x ada internet,so segala aktiviti2 berkenaan internet tu jadi susah ckit ar.biasalah org miskin kan.hehe

tggl bpe hari je lg nak habis praktikal nie,lepas nie mesti rindu suana kerja.nak ta pe yg akan aq rindu nanti???
antaranya ialah :
                       ~ rindu nak tgk abg edri men game
                       ~ rindu nak sarapan roti canai banjir kat kedai baboo
                       ~ rindu nak menyayi dal office bila boss x ada
                      ~ rindu nak curi2 isap rokok time kepala ngah serabot
                     ~ terlalu rindu dengan sistem yg telah aq buat n akn diserahkan pd kak emy tok amek alih
                     ~ rindu nak skodeng bdk2 kolej jururawat belajar..hehe(jahat kan)
                     ~ rindu dengan puan suzana cuz aq angap dia mcm mak aq sendiri
                     ~ n terakhir rindu pada semua kakitangan yg manyak membantu aq sepanjg aq kt cnie...

~~thankz all ~~

1 comment:

miss wh0 said...

sape lah yang maki ang yer...ngoksss